Horn Stopped Working - Honda Rebel 300 & 500 Forum
 3Likes
  • 1 Post By Prgrmerror
  • 2 Post By jeffc
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 07-20-2019, 11:41 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 21
Horn Stopped Working

My horn worked fine until I took it off to install some crash guards. Is there anything I could have screwed up when taking the horn off and putting it back on? Any grounding issues? Not really sure where to start. Thanks

2018 Rebel 500 - Silver
jeffc is offline  
post #2 of 4 (permalink) Old 07-20-2019, 11:43 PM
Senior Member
 
Prgrmerror's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Location: Columbia SC
Posts: 265
Garage
My first guess would be check the fuse after you make sure both leads are connected and the key is on
R80rt likes this.
Prgrmerror is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 07-21-2019, 08:35 AM
Senior Member
 
R80rt's Avatar
 
Join Date: Jun 2019
Location: Hills of Arkansas
Posts: 203
Garage
Check the wires to the horn, you might have pinched one when putting on the crash bars.

Only a fool would attempt it, and God help me, I am that fool.

2018 Rebel 500
R80rt is online now  
post #4 of 4 (permalink) Old 07-24-2019, 08:37 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 21
Got it! Just had a lead come out when dangling the horn during crash guard install. Easy fix!
Kenny G and R80rt like this.

2018 Rebel 500 - Silver
jeffc is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome