Slow loading images - Honda Rebel 300 & 500 Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 9 (permalink) Old 03-28-2018, 04:01 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Kirkland, WA
Posts: 131
Garage
Slow loading images

In the last couple days images take super long to load. At first I thought it was a chrome extension I had for viewing images but I removed it and it's still reproducing.

Threads like this have embedded images, those are the ones I'm referring to.
https://www.hondarebel3forum.com/foru...ght-cover.html

Anyone else seeing this? I've tried on both work and home computer, both the same deal.

-----------------------------
2018 Rebel 500 ABS rider
Json_Blob is online now  
post #2 of 9 (permalink) Old 03-28-2018, 04:10 PM
Member
 
dispo's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 35
I am seeing this too.

Same problem, slow or non loading images, only recently happening.

.
Mods so far;
Changed the brick to an oval tail light.
Replaced pillion seat and pegs with luggage rack.
Changed headlight bulb for Philips RacingVision +150% H4.
Changed levers for 7 Click GP Adjustable Levers.
Changed the filler cap bolts to Red.
Added Grip Puppies foam covers.
Added left side swing arm bag made for Harley Sportster XL1200.
Added mesh screen in front of radiator (thanks to JimInOz for howto)
..more to follow..
dispo is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 03-28-2018, 04:19 PM
Senior Member
 
Kenny G's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Robson Ranch, Denton, TX USA 2017 Rebel 500
Posts: 1,295
Garage
Me too.
Kenny G is online now  
post #4 of 9 (permalink) Old 03-28-2018, 05:15 PM
Super Moderator
 
01-7700's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Location: Maine
Posts: 1,053
Garage
me three - looking into it thanks

Keith from Maine USA - Rebel R1
01-7700 is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 03-28-2018, 05:33 PM
Senior Member
 
Hondora's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 106
I couldn't upload pictures at all with "dragging". I had to scroll down and click on "manage attachments" to be able to upload pictures.
Hondora is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 03-28-2018, 08:56 PM
Senior Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Maryland, U.S.
Posts: 675
Garage
not only that, but the whole forum looks different to me. unless there was an update, but i see almost no .gifs or GUI of any type now (since yesterday)
Odin is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 03-28-2018, 11:58 PM
Senior Member
 
JimInOz's Avatar
 
Join Date: Aug 2017
Location: Melbourne - Australia
Posts: 308
Garage
My solution.

I found that once you've clicked on the thumbnail and get the black box with the whirly thing, just click in the box and the image will open in the original size.

I also find it easier to load images to Imgur and just paste the link.
JimInOz is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 03-29-2018, 11:25 AM
Administrator
 
RebelAdmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 203
Garage
Hey folks. Is this still an issue today? I've had a look around and clicked on the above link and didn't run into any issues with speed or opening attachments. If you're still having the issue, can you please clarify which device/browser you're using to access the site?

Cheers,

Erik
RebelAdmin is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 03-29-2018, 12:32 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Kirkland, WA
Posts: 131
Garage
Quote:
Originally Posted by RebelAdmin View Post
Hey folks. Is this still an issue today? I've had a look around and clicked on the above link and didn't run into any issues with speed or opening attachments. If you're still having the issue, can you please clarify which device/browser you're using to access the site?

Cheers,

Erik
Still see it.

Windows PC 16299.309
Browser: Chrome Version 65.0.3325.181 x64

-----------------------------
2018 Rebel 500 ABS rider
Json_Blob is online now  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome