Slow loading attachments - Honda Rebel 300 & 500 Forum
 1Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 12 (permalink) Old 07-31-2018, 01:19 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Kirkland, WA
Posts: 132
Garage
Slow loading attachments

This seems like a recurring issue with the site that attachment images are slow to load if they ever load at all. What platform does the forum operate on?

I don't mean this rudely, but the site feels kind of dated lately. Is there thoughts of upgrading it to a more modern forum platform? I know things like Discourse is picking up a lot of attention lately.

-----------------------------
2018 Rebel 500 ABS rider
Json_Blob is online now  
post #2 of 12 (permalink) Old 08-01-2018, 01:49 PM
Administrator
 
RebelAdmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 205
Garage
Hi there,

We actually just recently moved the site to HTTPS/Cloud.
What browser and device are you on?
Also, which thread are you having issues with?

Ed
RebelAdmin is offline  
post #3 of 12 (permalink) Old 08-01-2018, 02:22 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Kirkland, WA
Posts: 132
Garage
I have trouble loading these images in the OP

https://www.hondarebel3forum.com/for...ght-cover.html

-----------------------------
2018 Rebel 500 ABS rider
Json_Blob is online now  
post #4 of 12 (permalink) Old 08-01-2018, 02:39 PM
Senior Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 814
Same problem here. I am on Chrome.
fujirio likes this.
shortyg83 is online now  
post #5 of 12 (permalink) Old 08-01-2018, 08:08 PM
Senior Member
 
CueBaller's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 713
Quote:
Originally Posted by Json_Blob View Post
I have trouble loading these images in the OP

https://www.hondarebel3forum.com/for...ght-cover.html
Yep, those are slow to load for me as well, though they are ~700Kb... but still, even a "slow" connection these days should load them no problem... took about 5 seconds on my Galaxy S8 using Tapatalk.

2017 Honda Rebel 500 - Black
CueBaller is offline  
post #6 of 12 (permalink) Old 08-01-2018, 09:24 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Kirkland, WA
Posts: 132
Garage
Chrome, forgot to mention.

I left it running on my work system which we have about 670+Mbps for about 10 minutes, didn't load.

-----------------------------
2018 Rebel 500 ABS rider
Json_Blob is online now  
post #7 of 12 (permalink) Old 08-01-2018, 09:47 PM
Junior Member
 
Kyle's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Location: Virginia
Posts: 27
Garage
Yeah, I'm getting that too. The image never seem to load.

2018 Honda Rebel 500
Kyle is offline  
post #8 of 12 (permalink) Old 08-02-2018, 02:04 PM
Administrator
 
RebelAdmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 205
Garage
Thanks guys getting this as well. I'm going to get it reported to our tech team.

Niall
RebelAdmin is offline  
post #9 of 12 (permalink) Old 08-02-2018, 02:10 PM
SLI
Senior Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: Montreal, QC, Canada
Posts: 213
When I make my images smaller...the drag and drop feature works fine.
SLI is online now  
post #10 of 12 (permalink) Old 08-02-2018, 02:18 PM
Administrator
 
RebelAdmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 205
Garage
RebelAdmin is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Honda CMX500A Rear Rack Maximum Loading Capacity 6.6 lbs? Really? Who goes by this? Tree Accessories And Add Ons 4 04-04-2018 08:49 PM
Slow loading images Json_Blob HondaRebel3Forum.com Feedback Help and Support 8 03-29-2018 12:32 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome