Cooling fan - Honda Rebel 300 & 500 Forum
 1Likes
  • 1 Post By Raygun123
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 08-12-2017, 08:52 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 2
Cooling fan

Need some help please, Bought the new Rebel300 and the dealership didn't plug in the cooling fan. Does anyone know where this plugs in? Thank you in advance
Raygun123 is offline  
post #2 of 4 (permalink) Old 08-12-2017, 08:59 PM
Super Moderator
 
Lyoko's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Europe - Norway
Posts: 1,655
Garage
Haven't had a closer look on the fan myself, but surely someone can take a quick look at it.
Or just get the dealer to fix their mistake..?
Seems a little strange too thou, since the bike is delivered in a crate, with little need of any assembly. Let along the fan I imagine? I can't say for sure since my bike was all done when I got it.
Lyoko is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 08-12-2017, 09:45 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 2
Thank you for the advice but in my neck of the woods these bikes are rare, hard to get, I had to drive 2 hours to get it. Not much feeling like loading up and taking a 4 hour round trip for a 10 minute fix that I can probably do myself lol I just can't seem to find where it plugs in. It has to be under the tank somewhere. The cord is not that long. However, thanks for the help.
Lyoko likes this.
Raygun123 is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 08-18-2017, 10:30 PM
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 1
Mine (on a 500) disappears just behind the plastic ignition switch plate...not sure how far after that
troy_d is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome